Werkboek voor leerlingen

Wil je niet langer worstelen met alle keuzes die je moet maken? Een profiel-, studie- of baankeuze?  Wel of niet een tussenjaar? Met het werkboek Your Roadtrip ontdek je de richting die je op wilt en ervaar je jouw persoonlijke kracht. Inzien en bestellen kan bij bol.com of andere boekhandel. Verkoopprijs: 25,66 euro (isbn 9789402181357)

Cover afbeelding

Achterflap:

Je leven is als een roadtrip. Jij zit zelf achter het stuur. Er zijn talloze keuzes die jij onderweg moet maken. Of het nu om een profielkeuze, een opleiding of een baan gaat. Je moet jezelf eerst beter leren kennen voordat je een goede keuze kunt maken. Wat vind jij belangrijke waardes? En volg je die? Zie je onderweg alleen de gaten in de weg of het fantastische landschap? Jouw mindset bepaalt hoe succesvol en gelukkig je bent. De app H’appy die bij dit werkboek is gemaakt helpt je dagelijks een succesvolle mindset te ontwikkelen. Iedereen kan het leren.

Dit is geen boek met eindeloos veel theorie, maar een reisboek. Vol praktische oefeningen en tips om je eigen weg te kiezen. In dit boek train je jezelf in doelen stellen, omgaan met onzekerheid en mogelijkheden zien. Dit boek gaat over hoe je het beste uit jezelf kunt halen, wat jouw persoonlijke kracht is en hoe je je dromen kunt ontdekken en waarmaken.

Sla het boek open. Kies je eigen weg. Jij bent de baas over jouw leven.