Project PK

cropped-dromen-en-nachtmerries_def1Ik droom ervan alle jongeren in de wereld zelfbewust te leren zijn zodat ze de gelukkigste generatie ooit zullen worden.

Waarom?

Helaas ervaart 75% van de jongeren ernstige stress.

Lesmodule

Hiervoor ontwikkel ik een lesmodule dat wereldwijd in ieder onderwijs voor 15 tot 25 jarigen ingezet kan worden. Het is een praktisch en nuchter programma waarin jongvolwassenen hun persoonlijke kracht leren kennen en volgen. Daarom heet het ‘Project PK’. Je doet meer pk’s op door te weten wie je bent, wat je wilt en door je eigen weg te gaan. Jij bent namelijk de baas over jouw leven. Een positieve mindset is daarbij de sleutel tot succes.

PK op jouw school?

De onderwijsmodule is in november gestart als pilot in twee klassen op ROC Nijmegen. Denk je dat dit ook op jouw school zou passen? Ik zoek scholen (VO, hbo en universiteit) die een pilot met mij willen starten. Ik zal dan een wekelijkse workshop geven aan een groep studenten. De uitkomst is een lesprogramma op maat. Mentoren mogen de workshops bijwonen. Het werkboek Your Roadtrip en de app H’appy vormen de basis van de workshops en opdrachten. Daarnaast nodig ik in de workshops regelmatig inspirerende gastsprekers uit. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Hou er rekening mee dat je mij dan tijdelijk inhuurt als docent en dat de werkboeken moeten worden aangeschaft. De app is gratis.

Advertenties