Over mij

20065788_103619803632430_6698312651312726016_n

Mijn naam is Anoushka van Bemmel, @mbojuffie, ervaren journalist en sinds 2012 docent Nederlands. Ik wil onderwijs meer laten aansluiten bij de huidige generatie jongeren. Hiervoor wil ik mijn kennis en passie delen, heel praktisch, voor docenten én leerlingen.

Mijn eerste onderwijsdroom

Op het Johan Cruyff College in Nijmegen ontwikkelde ik het afstandsleren, zodat (top)sporters succesvol hun mbo-opleiding Marketing & Communicatie kunnen afronden. Nu is het een feit dat docenten hun lessen opnemen, kennisclips maken en de virtual classroom gebruiken voor topsporters.

Mijn tweede onderwijsdroom

Ik richt me als docent op dit moment op de persoonlijke kracht (PK) van jongeren. Ik zie dagelijks hoe hard het nodig is dat jongeren zelfbewuster worden van hun drive en hun kracht. Ik heb daarom een werkboek voor (alle) jongeren geschreven: Your Roadtrip. Hierbij ontwikkel ik een app H’appy (al op Android verkrijgbaar) en ik heb op ROC Nijmegen onlangs de eerste pilots van een bijbehorende lesmodule voltooid. Next step: voortgezet onderwijs, hbo en universiteit.

Mijn derde onderwijsdroom

Ik volg mijn hart, dan volgt vanzelf deze droom.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s